Bemanning och uthyrning av personal Behöver du hyra in personal? Vi har brandvakter, lastbilschaufförer, grävare och mycket mer. Alla våra anställda har de licenser och utbildningar som krävs.
Grävning Vi erbjuder hjälp med grävning till dränering, markarbeten, avlopp mm. Alla våra grävarbeten utförs av utbildad och kvalificerad personal med lång erfarenhet i att arbeta med exempelvis dränering, byte av avlopp, och tomtplanering etc.
Stampolning Vi utför miljövänlig stamspolning med hett vatten i högtryck. Spolningen sköts smidigt och effektivt med en praktisk maskin som vi tar in i fastigheten. Maskinen vi använder oss utav är beprövad och kommer enkelt åt samtliga ytor. Den lämnar inga spår efter sig i bostaden.
Rörläggning Vi har personal med lång erfarenhet och alla nödvändiga kunskaper som krävs för att utföra tyngre grävarbeten inför exempelvis rörläggning eller dränering. När man arbetar med tyngre maskiner och större projekt är det viktigt att endast jobba med utbildad och erfaren personal som vet hur grävningen ska skötas på ett säkert, tryggt och effektivt sätt.
Rörinspektion Utöver avloppsrensning kan du även anlita oss för att utföra noggranna inspektioner av avlopps- och rörsystem. Vi använder högteknologisk inspeningsutrustning för att undersöka och dokumentera statusen på dina rör och levererar sedan vår analys och alla resultat till dig som uppdragsgivare.
Avlopssrensning Att avlopp sätter igen efter en viss tid är inte så konstigt. De utsätts dagligen från fettrester från vår matlagning, hud, tvål och schampon från när vi tvättar oss, tvättmedel, hår och så vidare. Det mesta av det åker förstås med till reningsverket, men en liten del blir alltid kvar och byggs successivt upp i rören. I områden med hårt vatten är det också vanligt att man får kalkavlagringar.